Apartmani

Moderan, komotan cetvorosoban apartman povrsine 95m2. Apartman se sastoji Iz dnevnog boravka i tri spavace sobe. U jednoj spavacoj sobi je bracni lezaj I jedan singl lezaj, u drugoj sobi su tri singl lezaja koja se po potrebi mogu pretvoriti u bracni lezaj, a treca i najmanja soba…
Cena od 65 eura

Garaža

Apartman, veoma modernog i lepog izgleda, površine 57 m2, sastoji se iz iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlacenje, spavace sobe sa bracnim ležajem i jednim singl ležajem, kompletno opremljene kuhinje i moderno opremljenog kupatila.

Cena od 50 eura

Garaža

Apartman, veoma modernog i lepog izgleda, površine 57 m2, sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlacenje, spavace sobe sa bracnim ležajem i jednim singl ležajem, kompletno opremljene kuhinje i moderno opremljenog kupatila.

Cena od 49 eura

Ovaj moderan apartman od 55m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje i modernog kupatila. U blizini se takodje nalaze mnoge autobuske autobuske, trolejbuske i tramvajske stanice koje Vas mogu povezati sa svim delovima Beograda.
Cena od 45 eura

Ovaj trosoban, komotan apartman, površine 70 m2, sastoji se iz dnevnog boravka sa garniturom na razvlacenje, dve spavace sobe u kojima se nalaze bracni ležajevi i kompletno opremljene kuhinje. Poseduje moderno kupatilo sa tuš kabinom i đakuzijem.
Cena od 65 eura

Garaža

Moderan i prostran apartman, jedan od najluksuznijih u našoj ponudi, površine 90 m2, sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlacenje, dve spavace sobe sa bracnim ležajima, jednom spavacom sobom sa tri singl ležaja i jednim singl ležajem, kompletno opremljene kuhinje …

Cena od 75 eura

Garaža

Ovaj moderan, komotan stan je jedan od najboljih u našoj ponudi.Površine od 53 m2, sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlacenje, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, terase i modernog kupatila.

Cena od 48 eura

Garaža

Ovaj moderan apartman, površine od 55 m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, terase i modernog kupatila. Uz apartman je obezbedjeno i parking mesto.


Cena od 45 eura

Garaža

Apartman, veoma modernog i lepog izgleda, površine 57 m2, sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi garnitura na razvlacenje, spavace sobe sa bracnim ležajem i jednim singl ležajem, kompletno opremljene kuhinje..


Cena od 49 eura

Garaža

Ovaj moderan, komotan, trosoban apartman, površine 70 m2, sastoji se iz dnevnog boravka sa ugaonom garniturom na razvlacenje, spavace sobe sa bracnim ležajem, spavace sobe sa bracnim i singl ležajem, kompletno opremljene kuhinje i modernog kupatila.

Cena od 65 eura

Garaža

Ovaj moderan, komotan i prelep stan je jedan od najboljih u našoj ponudi.Duplex, površine od 98 m2, sastoji se iz dnevnog boravka u kome se nalazi ugaona garnitura na razvlacenje, dve spvace sobe sa bracnim ležajima, jedna spavaca soba sa dva odvojena ležaja…

Cena od 75 eura

Ovaj veoma komotan i udoban apartman, površine od 56 m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, male terase i modernog kupatila, a parking je moguce naci u neposrednoj blizini.
Cena od 44 eura

Garaža

Ovaj moderan apartman, površine od 50 m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, terase i modernog kupatila. Uz apartman je obezbedjeno i parking mesto. U apartmanu može komotno boraviti 4 osobe.

Cena od 45 eura

Ovaj moderan, komotan i topao apartman u strogom centru grada, velicine 57m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje i modernog kupatila.U apartmanu može komforno boraviti 4 osobe.
Cena od 40 eura

Ovaj moderan apartman, površine od 50 m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, terase i modernog kupatila. Uz apartman je obezbedjeno i parking mesto.U apartmanu može komotno boraviti 4 osobe.
Cena od 39 eura

Ovaj moderan apartman, površine od 50 m2, sastoji se iz dnevnog boravka, spavace sobe sa bracnim ležajem, kompletno opremljene kuhinje, terase i modernog kupatila. Uz apartman je obezbedjeno i parking mesto. U apartmanu može komotno boraviti 6 osoba.
Cena od 40 eura